Αρχική arrow Αρθρογραφίες arrow ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ MATCH NEWS

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ MATCH NEWS

Αξιολόγηση χρηστών: ONONONONON / 32
Φτωχό Αριστο 
Κυριακή, 01 Νοέμβριος 2009


match_news_1_400Ο Ιδιοκτήτης της εβδομαδιαίας αθλητικής εφημερίδας Μ
atch News Αλέξιος Μωραΐτης αποφασίζει «αναγκαστικά» την αναστολή έκδοσης της εφημερίδας ωσότου βρει νέους συνεργάτες μετά την αναίτια αποχώρηση του υπεύθυνου ατελιέ και του αρχισυντάκτη μόλις 2 ημέρες πριν την έκδοση της εφημερίδας. Οι ανωτέρω παραιτήθηκαν με πρόφαση την αλλαγή έκδοσης σχήματος (από 29x42 σε 29x38) της εφημερίδας αφού νωρίτερα ο εκδότης δεν εδέχθη το τελεσίγραφο να τους παραδώσει την κυριότητα της εφημερίδας άνευ ανταλλάγματος και να συνεχίσει να εργάζεται σαν υπάλληλος σε αυτή(πάλι καλά που δεν με έριξαν στο ταμείο ανεργίας) .

Ο Ιδιοκτήτης θέλει να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες στους υπόλοιπους δημοσιογράφους ,γραφίστες, πωλητές και γραμματεία για την επαγγελματική τους ευσυνειδησία την αφοσίωση στο έργο που είχαν αναλάβει και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία με την ευχή να ξανά συνεργαστούν. Η υποψία σχετικά με τον πόλεμο κατά της εφημερίδας που είχε ξεκινήσει από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της τελικά επιβεβαιώνεται ,το λάθος ήταν πως θα έπρεπε να είχα σκεφτεί πως τα κάστρα πέφτουν από «μέσα». «Ο Δούρειος Ίππος άλλη μια φορά κέρδισε την ανδρεία των αμυνομένων».

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους συνδρομητές μας ,τους αναγνώστες μας τα υπόλοιπα μέσα ενημέρωσης της πόλης που μας συγχώρεσαν την φιλοδοξία να πάρουμε ένα κομμάτι από την πίτα της αθλητικής ενημέρωσης χωρίς να μας καταδικάσουν για τυχόν λάθη μας. Θέλω να ευχαριστήσω τους παράγοντες του ερασιτεχνικού αθλητισμού για την βοήθεια τους στην συλλογή πληροφοριών και να τους υποσχεθώ πως σύντομα θα είμαστε πάλι εδώ για την ανάδειξη του δύσκολου έργου τους.

Η εφημερίδα θα παραμείνει ζωντανή στην καρδιά μου γιατί πραγματικά ήταν ένα πολύ προσεγμένο προϊόν ,ήταν μια προσπάθεια που άξιζε στο 100% το αντίτιμο που έδινε κανείς για να το αγοράσει και οφείλεται στην προσπάθεια όλων και ιδιαίτερα στην προσπάθεια της οικογενείας μου που στερήθηκε για αυτό το αποτέλεσμα. Η φιλοδοξία των αποχωρησάντων και υπεύθυνων για την μη έκδοση της εφημερίδας ήταν να γίνουν εκδότες. Περιμένω λοιπόν το νέο εγχείρημα τους .Να γραφτώ συνδρομητής , να γίνω διαφημιζόμενος και να τους βοηθήσω όσο αυτοί εμένα(μάλλον εδώ κάνω λάθος δεν θέλω να τους κλείσω τους ανθρώπους). Εκτός και αν η μόνη δυνατότητα τους είναι να τρώνε τα «νεκρά» σαν τα κοράκια και τους γύπες ή εκτός και αν αδυνατούν να κυνηγήσουν την «τροφή τους» ιδροκοπώντας και πασχίζοντας για αυτή αλλά την περιμένουν να την αρπάξουν από τους ήδη κατέχοντες που τους εμπιστεύτηκαν και την άφησαν σε μία άκρια. Νιώθω περήφανος για αυτό το ταξίδι έστω και αν κράτησε λίγο ,νιώθω περήφανος για την επιλογή των συνεργατών μου στην πλειονότητα , νιώθω περήφανος για τον νέον άνθρωπο που φέρνω στη ζωή και θα μάθει πως ο πατέρας του δεν υποκύπτει σε εκβιασμούς όποιο και αν είναι το τίμημα. Νιώθω περήφανος που δεν πρόδωσα ποτέ συνεργάτη ή φίλο.

Με εκτίμηση

Αλέξης Μωραΐτης

0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Θα πρέπει πρώτα να συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.

| More

Πρόσφατα ανά κατηγορία

kefalonia-booking.gr andriopoulos

Σύνδεση Χρήστη

Δημοσκοπήσεις

Επιθυμείτε την συγχώνευση Αστέρα Τρίπολης με την Παναχαίκή?

Αποτελέσματα

Event Calendar

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
27 01 02 03 04 05 06 07
28 08 09 10 11 12 13 14
29 15 16 17 18 19 20 21
30 22 23 24 25 26 27 28
31 29 30 31 Αύγ Αύγ Αύγ Αύγ
Προσεχή γεγονότα:

Δεν υπάρχουν προσεχείς γεγονοτα.

Σαν σήμερα...

636 μ.Χ:  Οι Άραβες νικούν τον στρατό του Αυτοκράτορος Ηρακλείου Α΄ στον ποταμό Ιερομίακα.

813 μ.Χ:  Οι Βούλγαροι εμφανίζονται μπροστά στα τείχη της Κωνσταντινουπόλεως.

1826 μ.Χ:  Ο Γεώργιος Σαχτούρης και ο Κωνσταντίνος Κανάρης νικούν τον τουρκικό στόλο κοντά στην Σάμο.

1906 μ.Χ:  Καταστροφές Ελληνικών ιδρυμάτων, εκκλησιών και σχολείων της Φιλιππουπόλεως από τους Βουλγάρους.

1907 μ.Χ:  Το ανταρτικό σώμα του Ανθυπολοχαγού Νικ. Τσοτάκου (Γέρμα) εξολοθρεύεται από τους Τούρκους στο Καλογερικό Καστοριάς.

Online χρήστες

Έχουμε 37 επισκέπτες σε σύνδεση