Αρχική arrow Αρθρογραφίες arrow Η ηλιθιότητα και η αλητεία έχει όρια.

Η ηλιθιότητα και η αλητεία έχει όρια.

Αξιολόγηση χρηστών: ONONONONON / 20
Φτωχό Αριστο 
Κυριακή, 08 Νοέμβριος 2009


match_news_1_400Η αλήθεια είναι πως είχα αποφασίσει να μην επανέλθω με νέες δηλώσεις ή με οποιοδήποτε άλλον τρόπο στην «ιστορία» που αφορά την αναστολή έκδοσης της εφημερίδας μου. Θα πρέπει όμως να απαντήσω στις κατάπτυστες κατηγορίες του «δημοσιογράφου» που (με χαρά και χωρίς να ζητήσει την δική μου άποψη )φιλοξένησε η εφημερίδα «κόσμος» .

Να ενημερώσω λοιπόν το κοινό της Πάτρας , τους φίλους και γνωστούς μου (γιατί αυτών η γνώμη με ενδιαφέρει) και γιατί εγώ θα συνεχίζω να είμαι εργαζόμενος και όχι στα αζήτητα όπως ήταν ο συγκεκριμένος «κύριος» πριν του προσφέρω εργασία. Ακόμα και σε αυτήν την χώρα που κυριαρχεί η άποψη πως ότι δηλώσεις είσαι η ηλιθιότητα και η αλητεία έχει όρια.

Ο «κύριος» αυτός μίλησε για αγάπη προς την εφημερίδα ξεχνώντας να αναφέρει πως από την δική μου την αγάπη και από την δική μου την επένδυση βγήκε η εφημερίδα και ο ίδιος  από την αφάνεια που ήταν .Αυτός ο κύριος με την συμπεριφορά του ήταν στην ανυπαρξία και από την δική μου εμπιστοσύνη αναδείχτηκε το όποιο ταλέντο του για να το πουλάει σήμερα στους νέους εργοδότες του , με τους δικούς μου αγώνες, τις δικές μου οικονομίες και τα δικά μου χρέη που καλούμε να πληρώσω σήμερα.

Ο «κύριος» αυτός είπε πως δεν έχει πάρει τσιγάρο .Να του θυμίσω λοιπόν πως κρατά μια επιταγή 965€ ,έχει πάρει χρήματα από εμένα μετρητά , έχει χρησιμοποιήσει την εφημερίδα για να διαφημίσει επιχειρήσεις χωρίς να έχει αποδώσει ούτε ένα ευρώ ,χωρίς να έχει ενημερώσει την διεύθυνση , χωρίς να γνωρίζω την οικονομική συμφωνία , χωρίς να γνωρίζω τα ποσά που έχει εισπράξει (αν τα έχει εισπράξει),χωρίς να γνωρίζω καν τα στοιχεία των διαφημιζομένων για να κόψω τιμολόγια.Γνωρίζοντας πλέον το ποιόν του αμφιβάλλω ακόμα και για τ α αφιερώματα που έκανε σε κάποιους αν υπήρχε οικονομική συναλλαγή.

Ο «κύριος» αυτός μαζί με τους ομοίους του είχε το θράσος να ζητήσει να του παραδοθεί η εφημερίδα άνευ ανταλλάγματος για να συνεχίσει να κυκλοφορεί. Ο εκβιασμός τους ήταν τόσο απροκάλυπτος και καθοδηγούμενος που δεν είχαν την υπομονή να περιμένουν ένα μήνα πριν ανακοινώσουν την κυκλοφορία νέας εφημερίδας .

Τα συμπεράσματα δικά σας γιατί έκλεισε η εφημερίδα και αμέσως σε μια βδομάδα προετοιμάστηκαν για καινούργια. Εγώ πάντως ξέρω πως εφημερίδες δεν βγαίνουν σε μια βδομάδα.

Η συνέχεια με αυτούς τους κυρίους θα δοθεί εκεί που τους αξίζει και όχι με συνεντεύξεις και μονόλογους

0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Θα πρέπει πρώτα να συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.

| More

Πρόσφατα ανά κατηγορία

kefalonia-booking.gr andriopoulos

Σύνδεση Χρήστη

Δημοσκοπήσεις

Επιθυμείτε την συγχώνευση Αστέρα Τρίπολης με την Παναχαίκή?

Αποτελέσματα

Event Calendar

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
05 Ιαν Ιαν Ιαν Ιαν Ιαν 01 02
06 03 04 05 06 07 08 09
07 10 11 12 13 14 15 16
08 17 18 19 20 21 22 23
09 24 25 26 27 28 29 Μάρ
Προσεχή γεγονότα:

Δεν υπάρχουν προσεχείς γεγονοτα.

Σαν σήμερα...

1826 μ.Χ:  Ο Χουσεΐν Μπέης καταλαμβάνει μετά από 3ήμερο αγώνα την νησίδα "Βασιλάδι", προπύργιο του Μεσολογγίου.

1833 μ.Χ:  Συγκροτείται Ελληνικός Τακτικός Στρατός, αποτελούμενος από Πεζικό, Ιππικό, Πυροβολικό και Μηχανικό.

1913 μ.Χ:  Το Απόσπασμα Αχέροντα απελευθερώνει το Νεοχώρι και την κωμόπολη Φιλιάτες από τους Τούρκους.

Online χρήστες

Έχουμε 17 επισκέπτες σε σύνδεση