Αρχική arrow Ποδόσφαιρο arrow Δ' Εθνική arrow 6ος Όμιλος arrow Ανακαλώ τις δηλώσεις...

Ανακαλώ τις δηλώσεις...

Αξιολόγηση χρηστών: OFFOFFOFFOFFOFF / 0
Φτωχό Αριστο 
Τρίτη, 14 Ιούλιος 2009

Μπορεί ο πρόεδρος του Ατρομήτου Λάππα Παναγιώτης Τσιβγινίδης να τιμωρήθηκε με έγγραφη επίπληξη από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με αφορμή την κόντρα του με τον πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας και τις δηλώσεις-«μπηχτές» που έχει κάνει ο πρώτος κατά του δεύτερου, ωστόσο ο ισχυρός άνδρας των «κυανέρυθρων» φρόντισε με ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή τόσο την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ η οποία τον τιμώρησε όπως αναφέρουμε και παραπάνω με έγγραφη επίπληξη, όσο και για να ξεκαθαρίσει πως δεν υπάρχει πλέον κανένα πρόβλημα προσωπικό μεταξύ του ιδίου και του Γιάννη Κοζιώρη, ενώ φρόντισε να τονίσει πως ουδέποτε είχε την οποιαδήποτε πρόθεση να θίξει τον πρόεδρο της ΕΠΣΑ ως άνθρωπο και αν συνέβη κάτι τέτοιο, εκφράζει την λύπη του και ανακαλεί τις δηλώσεις που τον έθιξαν.

«Με την παρούσα θα ήθελα τόσο προσωπικά όσο και με την ιδιότητα του Προέδρου του σωματείου «ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ» να εκφράσω την ικανοποίηση μου για την υπ’ αρ. 290/15-7-2009 απόφαση της Π.Ε./Ε.Π.Ο. στην οποία και παραπέμφθηκα κατόπιν της από 28-5-2009 Καταγγελίας του Προέδρου της Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ κ. Ι. Κοζιώρη.
Ικανοποίηση που συνίσταται στο γεγονός ότι η σκοπούμενη με την συγκεκριμένη καταγγελία εξοντωτική τιμωρία μου δεν επετεύχθη, διότι η Π.Ε./ΕΠΟ διέγνωσε και την αληθινή διάσταση της διαμάχης μου με τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ αλλά και τους λόγους που εξώθησαν στις επίμαχες δηλώσεις. Θα ήθελα δια της παρούσης να επαναλάβω ότι η διάστασή μου με τον κ. Πρόεδρο της Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ υπήρξε θεσμική και σε καμιά περίπτωση προσωπική.
Οι διαφωνίες μου μαζί του αφορούσαν θέματα λειτουργίας και χειρισμών της Ένωσης και σε καμιά περίπτωση δεν υπαινίσσονται κάτι για τον ίδιο προσωπικά. Με τον κ. Κοζιώρη προσωπικά γνωριζόμαστε πολλά χρόνια.
Έχουμε κατά το παρελθόν συνεργαστεί στενά, και από τη στιγμή που όλοι υπηρετούμε το Αχαϊκό ποδόσφαιρο η συνεργασία μας θα συνεχιστεί και στο μέλλον. Ουδέποτε είχα την οποιαδήποτε πρόθεση να θίξω τον ίδιο ως άνθρωπο και αν συνέβη κάτι τέτοιο, εκφράζω την λύπη μου και ανακαλώ τις δηλώσεις που τον έθιξαν.
Ωστόσο, ως παράγοντας ενός Σωματείου που μοχθεί και προσπαθεί να προσφέρει στον αθλητισμό της περιοχής εξέφρασα μια πικρία για πρακτικές της Ένωσης που κατά την γνώμη μου ήταν αντίθετες με το πνεύμα του ευ αγωνίζεσθαι που πρέπει να διέπει τον αθλητισμό. Για μένα προσωπικά το θέμα θεωρείται λήξαν και το μοναδικό μου μέλημα πλέον αποτελεί πως το Σωματείο μου και το ποδόσφαιρο της Αχαϊας εν γένει θα πάνε μπροστά.
Τέλος, θα ήθελα και δημοσίως τόσο προσωπικά όσο και εκ μέρους του Σωματείου του οποίου ηγούμαι να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς τον πληρεξούσιο δικηγόρο μας κ. Χάρη Γρηγορίου και για τον χειρισμό της υπόθεσης συνολικά και την αίσια έκβασή της. Δικαίως συγκαταλέγεται στους κορυφαίους του αντικειμένου του και η συνεργασία μας αποτελεί πραγματική τύχη για το Σωματείο μας
».

0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Θα πρέπει πρώτα να συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.

| More

Πρόσφατα ανά κατηγορία

andriopoulos kefalonia-booking.gr

Σύνδεση Χρήστη

Δημοσκοπήσεις

Επιθυμείτε την συγχώνευση Αστέρα Τρίπολης με την Παναχαίκή?

Αποτελέσματα

Event Calendar

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
22 Μάι Μάι Μάι Μάι Μάι 01 02
23 03 04 05 06 07 08 09
24 10 11 12 13 14 15 16
25 17 18 19 20 21 22 23
26 24 25 26 27 28 29 30
Προσεχή γεγονότα:

Δεν υπάρχουν προσεχείς γεγονοτα.

Σαν σήμερα...

740 μ.Χ:  Θάνατος του Αυτοκράτορος Λέοντος Γ΄ Ισαύρου. Τον διαδέχεται ο υιός του Κωνσταντίνος Ε΄.

860 μ.Χ:  Ρωσικός στόλος εισέρχεται στον Βόσπορο, λεηλατεί τις ακτές και επιτίθεται κατά της Κωνσταντινουπόλεως.

1470 μ.Χ:  Άφιξη των χερσαίων δυνάμεων του Μεχμέτ Β΄ Πορθητού στην βενετοκρατούμενη Χαλκίδα για να λάβουν μέρος στην πολιορκία της.

1821 μ.Χ:  Οι κάτοικοι των Καλαρρυτών και του Συρράκου Ηπείρου κηρύσσουν την Επανάσταση κατά των Τούρκων.

Οι Αμπαδιώτες Τούρκοι επιτίθενται ορμητικά στους Κρήτες επαναστάτες στον Άγ. Βασίλειο.

Μάχη της Λαγκάδας.

1913 μ.Χ:  Άρνηση των Βουλγάρων να αποσύρουν τα τμήματά τους από τη Θεσσαλονίκη και εξαναγκασμός τους σε παράδοση.

1914 μ.Χ:  Οι κυβερνήσεις των Μεγάλων Δυνάμεων εγκρίνουν το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας για την αυτονομία της Βορείου Ηπείρου.

1953 μ.Χ:  Το Ελληνικό Εκστρατευτικό Σώμα Κορέας αποκρούει ισχυρή επίθεση κινεζικού συντάγματος κατά του υψώματος Χάρρυ (ύψ. 440).

1956 μ.Χ:  Εμπρησμός δασώδους περιοχής στην Τρόοδο από τους Άγγλους με σκοπό την σύλληψη του επιτελείου της ΕΟΚΑ.

Online χρήστες

Έχουμε 49 επισκέπτες σε σύνδεση