Αρχική arrow Ποδόσφαιρο arrow Δ' Εθνική arrow 9ος Όμιλος arrow Ανακαλώ τις δηλώσεις...

Ανακαλώ τις δηλώσεις...

Αξιολόγηση χρηστών: OFFOFFOFFOFFOFF / 0
Φτωχό Αριστο 
Παρασκευή, 07 Αύγουστος 2009

Μπορεί ο πρόεδρος του Ατρομήτου Λάππα Παναγιώτης Τσιβγινίδης να τιμωρήθηκε με έγγραφη επίπληξη από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με αφορμή την κόντρα του με τον πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας και τις δηλώσεις-«μπηχτές» που έχει κάνει ο πρώτος κατά του δεύτερου, ωστόσο ο ισχυρός άνδρας των «κυανέρυθρων» φρόντισε με ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή τόσο την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ η οποία τον τιμώρησε όπως αναφέρουμε και παραπάνω με έγγραφη επίπληξη, όσο και για να ξεκαθαρίσει πως δεν υπάρχει πλέον κανένα πρόβλημα προσωπικό μεταξύ του ιδίου και του Γιάννη Κοζιώρη, ενώ φρόντισε να τονίσει πως ουδέποτε είχε την οποιαδήποτε πρόθεση να θίξει τον πρόεδρο της ΕΠΣΑ ως άνθρωπο και αν συνέβη κάτι τέτοιο, εκφράζει την λύπη του και ανακαλεί τις δηλώσεις που τον έθιξαν.

«Με την παρούσα θα ήθελα τόσο προσωπικά όσο και με την ιδιότητα του Προέδρου του σωματείου «ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ» να εκφράσω την ικανοποίηση μου για την υπ’ αρ. 290/15-7-2009 απόφαση της Π.Ε./Ε.Π.Ο. στην οποία και παραπέμφθηκα κατόπιν της από 28-5-2009 Καταγγελίας του Προέδρου της Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ κ. Ι. Κοζιώρη.
Ικανοποίηση που συνίσταται στο γεγονός ότι η σκοπούμενη με την συγκεκριμένη καταγγελία εξοντωτική τιμωρία μου δεν επετεύχθη, διότι η Π.Ε./ΕΠΟ διέγνωσε και την αληθινή διάσταση της διαμάχης μου με τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ αλλά και τους λόγους που εξώθησαν στις επίμαχες δηλώσεις. Θα ήθελα δια της παρούσης να επαναλάβω ότι η διάστασή μου με τον κ. Πρόεδρο της Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ υπήρξε θεσμική και σε καμιά περίπτωση προσωπική.
Οι διαφωνίες μου μαζί του αφορούσαν θέματα λειτουργίας και χειρισμών της Ένωσης και σε καμιά περίπτωση δεν υπαινίσσονται κάτι για τον ίδιο προσωπικά. Με τον κ. Κοζιώρη προσωπικά γνωριζόμαστε πολλά χρόνια.
Έχουμε κατά το παρελθόν συνεργαστεί στενά, και από τη στιγμή που όλοι υπηρετούμε το Αχαϊκό ποδόσφαιρο η συνεργασία μας θα συνεχιστεί και στο μέλλον. Ουδέποτε είχα την οποιαδήποτε πρόθεση να θίξω τον ίδιο ως άνθρωπο και αν συνέβη κάτι τέτοιο, εκφράζω την λύπη μου και ανακαλώ τις δηλώσεις που τον έθιξαν.
Ωστόσο, ως παράγοντας ενός Σωματείου που μοχθεί και προσπαθεί να προσφέρει στον αθλητισμό της περιοχής εξέφρασα μια πικρία για πρακτικές της Ένωσης που κατά την γνώμη μου ήταν αντίθετες με το πνεύμα του ευ αγωνίζεσθαι που πρέπει να διέπει τον αθλητισμό. Για μένα προσωπικά το θέμα θεωρείται λήξαν και το μοναδικό μου μέλημα πλέον αποτελεί πως το Σωματείο μου και το ποδόσφαιρο της Αχαϊας εν γένει θα πάνε μπροστά.
Τέλος, θα ήθελα και δημοσίως τόσο προσωπικά όσο και εκ μέρους του Σωματείου του οποίου ηγούμαι να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς τον πληρεξούσιο δικηγόρο μας κ. Χάρη Γρηγορίου και για τον χειρισμό της υπόθεσης συνολικά και την αίσια έκβασή της. Δικαίως συγκαταλέγεται στους κορυφαίους του αντικειμένου του και η συνεργασία μας αποτελεί πραγματική τύχη για το Σωματείο μας
».

0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Θα πρέπει πρώτα να συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.

| More

Πρόσφατα ανά κατηγορία

andriopoulos kefalonia-booking.gr

Σύνδεση Χρήστη

Δημοσκοπήσεις

Επιθυμείτε την συγχώνευση Αστέρα Τρίπολης με την Παναχαίκή?

Αποτελέσματα

Event Calendar

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
18 Απρ Απρ 01 02 03 04 05
19 06 07 08 09 10 11 12
20 13 14 15 16 17 18 19
21 20 21 22 23 24 25 26
22 27 28 29 30 31 Ιούν Ιούν
Προσεχή γεγονότα:

Δεν υπάρχουν προσεχείς γεγονοτα.

Σαν σήμερα...

1794 μ.Χ:  Οι Τούρκοι αποκεφαλίζουν στη Σμύρνη τον νεομάρτυρα Αλέξανδρο από τη Θεσσαλονίκη.

1821 μ.Χ:  Οι Υδραίοι διορίζουν τον Γιακουμάκη Τομπάζη Αρχιναύαρχο του Στόλου κατά τον αγώνα εναντίον των Τούρκων.

Σύσταση της Γερουσίας της Πελοποννήσου από την Συνέλευση των Καλτεζών.

1826 μ.Χ:  Οι υπερασπιζόμενοι την μονή Βαρνάκοβας Έλληνες πραγματοποιούν ηρωική έξοδο.

1919 μ.Χ:  Αρχίζει η αντικατάσταση των ελληνικών μονάδων του Εκστρατευτικού Σώματος στη Μεσημβρινή Ρωσία από ρουμανικά στρατεύματα.

1941 μ.Χ:  Ο στρατηγός Φρέιμπεργκ διατάζει την εκκένωση της Κρήτης.

Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν τις Μουρνιές Χανίων.

Online χρήστες

Έχουμε 40 επισκέπτες σε σύνδεση