Αρχική arrow Ποδόσφαιρο arrow Γ' Εθνική arrow Νότιος Όμιλος arrow Ανακοίνωση Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891

Ανακοίνωση Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891

Αξιολόγηση χρηστών: ONONOFFOFFOFF / 2
Φτωχό Αριστο 
Παρασκευή, 07 Αύγουστος 2009

panaxaiki-111. Ξεκίνησαν τα έργα της πλήρους ανακατασκευής του σταδίου της Αγυιάς και από τις πρώτες πρωινές ώρες έχουν εγκατασταθεί τα συνεργία για την εκσκαφή βάθους ενός μέτρου, των αγωνιστικών χώρων τόσο του κυρίως όσο και του βοηθητικού γηπέδου.

2. Συνεχίζονται τα έργα για την κατασκευή γραφείων, μπουτίκ και καφετέριας με όλες τις εργασίες να γίνονται υπό την επίβλεψη του αντιπροέδρου της ΠΑΕ κ. Γιώργου Γιοβά ενώ την εργολαβία έχει αναλάβει ο κ. Γιάννης Μπάρλος.

3. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή έλαβε επιστολή από τον Δήμο Πατρέων, ό,τι πρέπει να φύγει από το Παμπελοποννησιακό Στάδιο, διότι παραχωρήθηκε στο Ζαβλάνι. Η ενέργεια αυτή προξένησε πολύ μεγάλο προβληματισμό, τόσο στον πρόεδρο της ομάδας κ. Αλέξη Κούγια, όσο και στο Δ.Σ., για το πώς πρέπει να αντιδράσουν, σε αυτή την ατυχή απόφαση, η οποία αποδίδεται σε πρωτοβουλία του κ. Τυροδήμου.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή και ο κ. Αλέξης Κούγιας, δεν επιθυμούν καμία αντιπαράθεση με κανέναν φορέα της πόλης, τους οποίους βλέπουν σαν συνεργάτες, στην επίτευξη του μεγάλου στόχου της επιστροφής του συλλόγου στην Σούπερ Λίγκ αλλά, θεωρούν αυτονόητο ότι οι φορείς θέλουν να βοηθήσουν την Παναχαϊκή και είναι αδιανόητο να μην γίνεται αντιληπτή η υγιείς προσπάθεια που γίνεται.

Κάποιοι για τους δικούς του λόγους, δεν αντιλαμβάνονται ότι καμία σχέση δεν έχει η προσπάθεια της ΠΑΕ Παναχαϊκή αλλά και η θέση της στον ποδοσφαιρικό χώρο Πανελληνίως, με την συμπαθέστατη ποδοσφαιρική ομάδα του Ζαβλανίου.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα πληροφορηθεί τις επόμενες ημέρες πόσα χρήματα ζητήθηκαν από την συμπαθέστατη ομάδα του Ζαβλανίου για να της παραχωρηθεί η χρήση του κεντρικού γηπέδου του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, το βοηθητικό γήπεδο καθώς και των εγκαταστάσεων αφού, στην ΠΑΕ Παναχαϊκή ζητήθηκαν 100.000 ευρώ.

0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Θα πρέπει πρώτα να συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.

| More

Πρόσφατα ανά κατηγορία

kefalonia-booking.gr andriopoulos

Σύνδεση Χρήστη

Δημοσκοπήσεις

Επιθυμείτε την συγχώνευση Αστέρα Τρίπολης με την Παναχαίκή?

Αποτελέσματα

Event Calendar

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
05 Ιαν Ιαν Ιαν Ιαν Ιαν 01 02
06 03 04 05 06 07 08 09
07 10 11 12 13 14 15 16
08 17 18 19 20 21 22 23
09 24 25 26 27 28 29 Μάρ
Προσεχή γεγονότα:

Δεν υπάρχουν προσεχείς γεγονοτα.

Σαν σήμερα...

1822 μ.Χ:  Στον Μητροπολιτικό ναό της Νάουσας ο Ζαφειράκης υψώνει την Σημαία της Επαναστάσεως.

1878 μ.Χ:  Υπογράφεται η Συνθήκη του Αγίου Στεφάνου μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας.

1941 μ.Χ:  Ο Ελληνικός Στρατός ολοκληρώνει την κατάληψη του χωριού Πέστανι.

1959 μ.Χ:  Υπογράφεται στο Λονδίνο η τελική συνθήκη ιδρύσεως ανεξαρτήτου Κυπριακού Κράτους.

Online χρήστες

Έχουμε 34 επισκέπτες σε σύνδεση