Αρχική arrow Ποδόσφαιρο arrow Γ' Εθνική arrow Αλέξης Κούγιας: Έχω μπλέξει με "καμόρα"

Αλέξης Κούγιας: Έχω μπλέξει με "καμόρα"

Αξιολόγηση χρηστών: ONONONONON / 2
Φτωχό Αριστο 
Πέμπτη, 24 Σεπτέμβριος 2009

Απογοητευμένος ο Αλέξης Κούγιας με τα προβλήματα που «ξεφυτρώνουν» ανά τακτά χρονικά διαστήματα. “Έχω μπλέξει με καμόρα», ήταν η ενδεικτική ατάκα του Αλέξη Κούγια για να διευκρινίσει το μπλέξιμο που έχει προκύψει με το γήπεδο της Αγυιάς.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ήταν αφηγηματικός και εξέθεσε τις απόψεις του σχετικά με το πώς η Παναχαϊκή κινδύνευσε να μην χρησιμοποιήσει το γήπεδό της την Κυριακή κόντρα στην Αγία Παρασκευή.

Πως έχει η κατάσταση μέσα από τις δηλώσεις του κ. Κούγια.

«Χθες (Σ.σ. την Τρίτη) το βράδυ ειδοποιηθήκαμε από την ΕΕΠ Β' Γ' Εθνικής πως θα ορίσει άλλο γήπεδο για έδρα, γιατί το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα έστειλε έγγραφο προς την ΕΠΟ που αναφέρει πως δεν μπορεί να γίνει αγώνας στην Αγυιά γιατί, κυρίως, δεν έχει οικοδομική άδεια αλλά και για άλλους λόγους.

Το έγγραφο φέρει την υπογραφή του κ. Αγγελόπουλο και του ιδιαίτερου του κ. Τσεκούρα και «πατάει» πάνω στην γνωμοδότηση του αρχιτέκτονα της Περιφέρειας κ. Καρβέλη ο οποίος θεωρεί πως το γήπεδο εγκυμονεί κινδύνους για τους φιλάθλους.

Ο ίδιος αρχιτέκτονας είχε πάει για αυτοψία το Σεπτέμβρη του 2008 και είχε βγάλει το γήπεδο, που ήταν σε χειρότερη κατάσταση, κατάλληλο. Τώρα τι έγινε; Μάλιστα όλα αυτά ενώ η σύμβαση που έχουμε υπογράψει με την Ερασιτεχνική λήγει στις 29 Σεπτεμβρίου. Δεν τηρούνται ούτε τα προσχήματα.

Ο κ. Αγγελόπουλος διοικητής του αστυνομικού τμήματος ήταν μέχρι πρότινος υποδιοικητής του Ε’ Αστυνομικού Τμήματος με διοικητή τον κ. Ανδρικόπουλο».

Να σημειώσουμε εδώ πως η ΠΑΕ Παναχαϊκή πέρσι είχε πρόβλημα με το Ε’ Αστυνομικό Τμήμα το οποίο έχει γεωγραφικά υπό την επιτήρησή του το Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Ειδικά με την απαγόρευση των ομπρέλων είχε γίνει «σούσουρο».

Ο κ. Κούγιας συνέχισε: «Νιώθω απογοητευμένος. Δεν πίστευα πως υπάρχουν άνθρωποι που δε σκέφτονται ότι η Παναχαϊκή εκτός από ΠΑΕ είναι το μεράκι και η εκτόνωση χιλιάδων ανθρώπων.

Έψαξα το θέμα και διαπίστωσα ότι υπήρχε έγγραφο από την Ερασιτεχνική προς την Πολεοδομία για να εξεταστεί η καταλληλότητα του γηπέδου. Μάλιστα το έγγραφο εστάλη μετά τη συμφωνία για τα 65.000 ευρώ που συμφώνησα με την ΠΓΕ για να χρησιμοποιεί η Παναχαϊκή το γήπεδο.

Από την μία η ΠΓΕ μου έχει πάρει συνολικά 130.000 ευρώ σε συναλλαγματικές που βρίσκονται στην Αχαϊκή Τράπεζα και από την άλλη στέλνουν χαρτί να εξεταστεί το γήπεδο. Δηλαδή τι μου νοίκιασαν;

Να έχω δώσει τα λεφτά μου, να έχω φτιάξει το γήπεδο και να μην μπορεί να το χρησιμοποιήσει και η ομάδα.
Σε ότι αφορά στο αίτημα για αλλαγή του συντελεστή ο κ. Κούγιας ανέφερε: «Ο κ. Φούρας απέσυρε το αίτημα της Ερασιτεχνικής για αλλαγή του συντελεστή δόμησης. Αν έπαιρνε απόφαση το Δ.Σ. του Δήμου η Πολεοδομία έπρεπε να εγκρίνει την οικοδομική άδεια για το γήπεδο.

Ευτυχώς που ο κ. Φούρας απέσυρε το αίτημα από την Επιτροπή Περιβάλλοντος. Πάντως, την ίδια στιγμή κατά σύμπτωση εστάλη το έγγραφο ακαταλληλότητας στην ΕΠΟ από την Αστυνομία. Δηλαδή με ποια λογική; Αφού δεν είναι κατάλληλο να γκρεμιστεί;

Επικοινώνησα με την Αστυνομία και μου έριξαν το μπαλάκι. "Αρμόδια είναι η Περιφέρεια" μου είπαν. Ο κ. Καρβέλης κοινοποίησε το έγγραφο στην ΠΓΕ και δεν με ενημέρωσε κανένας.

Το έγγραφο της αστυνομίας έφυγε για την ΕΠΟ στις 17 Σεπτέμβρη και του κ. Καρβέλη στην ΠΓΕ στις 18 Σεπτέμβρη.

Το μόνο που μπορέσαμε να κάνουμε ήταν να στείλουμε τον πολιτικό μας μηχανικό κ. Οικονόμο στο γήπεδο και να στείλει στην ΕΕΠ Β' Γ' Εθνική έγγραφο πως δεν υπάρχει πρόβλημα από τον οπτικό έλεγχο που έκανε.
Μίλησα με τον κ. Καλογιάννη και αυτό που πετύχαμε ήταν να γίνει το παιχνίδι της Κυριακής στην Αγυιά και να είναι κλειστή η σκεπαστή».

Ο κ. Κούγιας συνέχισε το ίδιο απογοητευμένος: «Με τι κουράγιο θα συνεχίσω; Κάθε μέρα μου βάζουν τρικλοποδιές. Να ξέρουν πάντως πως ότι και να κάνουν εμπορικό κέντρο δεν γίνεται. Αν συμβεί το παραμικρό και δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το γήπεδο θα δεσμεύσω τις περιουσίες του Δ.Σ. της ΠΓΕ. Αν κριθεί ακατάλληλο γιατί μου το νοίκιασαν; Με παραπλάνησαν…».

Σε επιμέρους ζητήματα και σε ότι έχει να κάνει με την παραίτηση του Πέτρου Λεβεντάκου και την επανάκαμψη του Πέτρου Σταθάκη, ο κ. Κούγιας ανέφερε: «Είμαι σε θέση να γνωρίζω πως γίνεται πλειστηριασμός χρημάτων για τη θέση του γενικού αρχηγού. Δεν θα ακολουθήσω πρακτικές του Μακρή που έβαζε άλλους ανθρώπους να υπογράφουν και έκανε με άλλους τρόπους προσλήψεις.

Πήραμε την απόφαση να αλλάξουμε το τιμ. Έχω μία προσωπική πικρία απέναντι στον Πέτρο Λεβεντάκο. Ένα παράπονο. Στηρίζω τους ανθρώπους στα δύσκολα και περιμένω ανάλογη στήριξη από αυτούς σε δύσκολες καταστάσεις.

Πληροφορήθηκα ότι ο Λεβεντάκος παραιτήθηκε. Στενοχωριέμαι που το έμαθα μετά. Συνέχεια μαθαίνω. Δεν θα μπει άλλος γενικός αρχηγός.

Αυτό που συμβαίνει στην Παναχαϊκή είναι ότι κάθε μέρα δικάζονται υποθέσεις ερήμην. Σήμερα ήμουν στα δικαστήρια και τυχαία έμαθα πως την ίδια στιγμή γίνονταν δύο δίκες του 2005 και του 2006. Ο Μακρής είχε αφήσει την ομάδα στο έλεος του Θεού.

Ο Πέτρος Σταθάκης, παρά την πρώτη του άρνηση, αποδέχθηκε τη θέση του διευθυντή γραφείων. Στήσαμε μία εταιρία για την μπουτίκ και την καφετέρια, είναι ένας άνθρωπος που θα μείνει στην Πάτρα και τον εμπιστεύομαι. Θα είναι και ο συνοδός της ομάδας στα εκτός έδρας παιχνίδια. Το Δ.Σ. θα διευρυνθεί από 5μελές σε 11μελές».

Ολοκληρώνοντας για το θέμα του γηπέδου ανέφερε: «Έστειλα 2 εξώδικα στον κ. Μαλάκο και δεν απάντησε. Με βάση αυτά που του αναφέρω θα έπρεπε να μου καταθέσει μήνυση. Η Ερασιτεχνική του δίνει και το τμήμα μπάσκετ και δεν καταγγέλλει τη σύμβαση. Είναι ανήκουστο. Βλέπουν την Παναχαϊκή σαν οικόπεδο. Αν αποδειχθεί πως έχει πρόβλημα το γήπεδο έπρεπε να μου το πουν. Ο Βωβός ζητάει 286 εκατομμύρια ευρώ από το Δήμο Αθηναίων για διαφυγόντα κέρδη. Από αυτή την ταλαιπωρία προσπαθώ να τους γλιτώσω».

0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Θα πρέπει πρώτα να συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.

| More

Πρόσφατα ανά κατηγορία

kefalonia-booking.gr andriopoulos

Σύνδεση Χρήστη

Δημοσκοπήσεις

Επιθυμείτε την συγχώνευση Αστέρα Τρίπολης με την Παναχαίκή?

Αποτελέσματα

Event Calendar

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
22 Μάι Μάι Μάι Μάι Μάι 01 02
23 03 04 05 06 07 08 09
24 10 11 12 13 14 15 16
25 17 18 19 20 21 22 23
26 24 25 26 27 28 29 30
Προσεχή γεγονότα:

Δεν υπάρχουν προσεχείς γεγονοτα.

Σαν σήμερα...

740 μ.Χ:  Θάνατος του Αυτοκράτορος Λέοντος Γ΄ Ισαύρου. Τον διαδέχεται ο υιός του Κωνσταντίνος Ε΄.

860 μ.Χ:  Ρωσικός στόλος εισέρχεται στον Βόσπορο, λεηλατεί τις ακτές και επιτίθεται κατά της Κωνσταντινουπόλεως.

1470 μ.Χ:  Άφιξη των χερσαίων δυνάμεων του Μεχμέτ Β΄ Πορθητού στην βενετοκρατούμενη Χαλκίδα για να λάβουν μέρος στην πολιορκία της.

1821 μ.Χ:  Οι κάτοικοι των Καλαρρυτών και του Συρράκου Ηπείρου κηρύσσουν την Επανάσταση κατά των Τούρκων.

Οι Αμπαδιώτες Τούρκοι επιτίθενται ορμητικά στους Κρήτες επαναστάτες στον Άγ. Βασίλειο.

Μάχη της Λαγκάδας.

1913 μ.Χ:  Άρνηση των Βουλγάρων να αποσύρουν τα τμήματά τους από τη Θεσσαλονίκη και εξαναγκασμός τους σε παράδοση.

1914 μ.Χ:  Οι κυβερνήσεις των Μεγάλων Δυνάμεων εγκρίνουν το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας για την αυτονομία της Βορείου Ηπείρου.

1953 μ.Χ:  Το Ελληνικό Εκστρατευτικό Σώμα Κορέας αποκρούει ισχυρή επίθεση κινεζικού συντάγματος κατά του υψώματος Χάρρυ (ύψ. 440).

1956 μ.Χ:  Εμπρησμός δασώδους περιοχής στην Τρόοδο από τους Άγγλους με σκοπό την σύλληψη του επιτελείου της ΕΟΚΑ.

Online χρήστες

Έχουμε 49 επισκέπτες σε σύνδεση