Αρχική arrow Ποδόσφαιρο arrow Γ' Εθνική arrow Παναχαϊκή: «Στοίχημα» οι ακαδημίες

Παναχαϊκή: «Στοίχημα» οι ακαδημίες

Αξιολόγηση χρηστών: ONONONONON / 1
Φτωχό Αριστο 
Τετάρτη, 23 Σεπτέμβριος 2009

Στις 5 Οκτωβρίου θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις των Ακαδημιών της Παναχαϊκής με προπονητές τους Βασίλη Στραβοπόδη και Ανδρέα Μιχαλόπουλο, αλλά ο Αλέξης Κούγιας δεν έχει αποφασίσει ακόμα ποιους θα βάλει επικεφαλής.

Έχει ήδη κάνει συζητήσεις με γνωστά πρόσωπα της Πάτρας, ωστόσο δεν έχει πάρει τις αποφάσεις του. Ερωτηθείς για το θέμα αυτό, απάντησε: «Το συζητώ πολύ ποιους θα βάλω επικεφαλής των Ακαδημιών. Είμαστε ακόμα σε πειραματικό στάδιο για τη λειτουργία τους και θα το ψάξω πολύ πριν αποφασίσω ποιους θα βάλω να έχουν την ευθύνη».

Ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής δεν κρύβει ότι είναι μεγάλη υπόθεση η επιστροφή στην Αγυιά και τονίζει: «Από τη στιγμή που γυρίσαμε σπίτι μας είναι μεγάλη υπόθεση. Ψάχνω και τη λεπτομέρεια, αφού θέλω όλα να είναι στην εντέλεια».

Δεν κρύβει, μάλιστα, την πίστη του στη φετινή ομάδα, αφού ερωτηθείς αν φοβάται το παρασκήνιο απάντησε: «Φέτος είμαστε πολύ καλή ομάδα και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Δεν φοβάμαι κανένα παρασκήνιο, γιατί είμαστε τόσο δυνατοί που δεν υπάρχει λόγος να φοβόμαστε κανένα παρασκήνιο σε βάρος της ομάδας. Πιστεύω ότι τίποτα δεν μπορεί να μας εμποδίσει στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος».

Μετά τις εκλογές τα εγκαίνια

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι εργασίες στο γήπεδο της Αγυιάς για την καφετέρια, την μπουτίκ και τα νέα γραφεία του γηπέδου. Ο Αλέξης Κούγιας προγραμματίζει μέσα στον Οκτώβριο να γίνουν τα επίσημα εγκαίνια των νέων χώρων στην Αγυιά.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η καφετέρια θα λειτουργεί καθημερινά από τη στιγμή που θα δοθεί η άδεια λειτουργίας της, ενώ σε κάθε αγώνα θα λειτουργούν δύο κυλικεία, ένα σε κάθε εξέδρα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων. Πιθανότατα να υπάρχουν και πωλητές των ειδών των κυλικείων στις εξέδρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Αγυιά γίνονται πέντε γραφεία πολυτελείας με γρανίτες και πλακάκια, ενώ η πισίνα που κατασκευάστηκε στον χώρο των αποδυτηρίων στοίχισε στον Αλέξη Κούγια 25.000 ευρώ, αφού είναι από ψηφιδωτό.

Πρόθεση του μεγαλομετόχου είναι εκεί όπου ήταν η αίθουσα του Club, στο οποίο μαζεύονταν οι φίλαθλοι, η δημιουργία μουσείου. Η καφετέρια και η μπουτίκ, όπως όλα δείχνουν, θα λειτουργήσουν στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής με τον Ατσαλένιο, αφού πρέπει πρώτα να ολοκληρωθούν διαδικαστικά θέματα. Συγκεκριμένα, θα συσταθεί μια εταιρία από τον Αλέξη Κούγια και τον Πέτρο Σταθάκη, η οποία θα πάρει ΑΦΜ και άδεια λειτουργίας. Τα πάντα θα είναι έτοιμα, πιθανότατα, στις 11 Οκτωβρίου.

Ένα… χαρτί η «μαύρη τρύπα»

Ο Αλέξης Κούγιας έχει βάλει από την αρχή της φετινής περιόδου πάνω από 1.300.000 ευρώ για υποχρεώσεις της ΠΑΕ, αλλά έχει να καλύψει και τη μαύρη τρύπα του παρελθόντος. Οι πληροφορίες μας λένε ότι το χρέος που έχει η ΠΑΕ από παλιές υποχρεώσεις ανέρχεται στο 1.000.000 ευρώ. Το ποσό μειώθηκε σημαντικά από τη στιγμή που ο Αλέξης Κούγιας έδωσε 400.000 ευρώ για να κάνει ρύθμιση και να μειωθεί σημαντικά η οφειλή.

Σήμερα οι παλιές υποχρεώσεις που ακολουθούν την ΠΑΕ ανέρχονται περίπου στο 1.000.000, χρέος που καλείται να τακτοποιήσει ο σημερινός μεγαλομέτοχος. Η ΠΑΕ οφείλει 400.000 ευρώ στο ΙΚΑ, 135.000 ευρώ στην Εφορία, 275.000 ευρώ από υποχρεώσεις του Κώστα Μακρή κατά τη μεταβίβαση του υπολοίπου 45% τον περασμένο Μάιο, 165.000 ευρώ προς τρίτους και 110.000 ευρώ επιταγή προς τον Κώστα Γερόλυμο, καθώς και 200.000 ευρώ από δικαστικές αποφάσεις που έχουν εκδικαστεί ερήμην της ΠΑΕ.

Υπάρχει ακόμα ένα ποσό στα 25.000 ευρώ που αφορά οφειλές προς ποδοσφαιριστές που έχουν κάνει προσφυγή, αλλά θεωρείται δεδομένο ότι θα επέλθει συμβιβασμός με όλους.

Το φορτίο του 1.000.000 ευρώ που αφορά παλιές υποχρεώσεις που κουβαλά ο Αλέξης Κούγιας δεν είναι μικρό. Σε ΙΚΑ και Εφορία η ΠΑΕ έχει κάνει ρύθμιση και πληρώνει τις μηνιαίες δόσεις, ενώ πρόθεση του Αλέξη Κούγια είναι στις υποχρεώσεις προς τρίτους και τις αγωγές που έχουν επιδικαστεί να επέλθει συμβιβασμός και να πληρώσει το κεφάλαιο και όχι τον τόκο που έχει επιδικαστεί.

Μάλιστα, αναφερόμενος στις νομικές εκκρεμότητες της ΠΑΕ είναι ξεκάθαρος: «Όλες τις νομικές υποθέσεις κατά της ΠΑΕ τις αντιμετωπίζουμε και τις τακτοποιούμε. Τώρα δεν είναι ερήμην της ΠΑΕ τίποτα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι τους καλοκαιρινούς μήνες μόνο, από διαταγές πληρωμών προς ανθρώπους που υπήρχαν οφειλές, ο Αλέξης Κούγιας πλήρωσε 120.000 ευρώ! Επίσης πρέπει να σημειωθεί ότι έχουν δοθεί χρήματα σε ΕΠΑΕ, ΕΠΟ και ξενοδοχεία, ενώ μόνο για την ανακατασκευή του γηπέδου της Αγυιάς, την τοποθέτηση χλοοτάπητα στο βοηθητικό και την κατασκευή των νέων χώρων( μπουτίκ, καφετέρια, γραφεία) που θα κάνουν το γήπεδο σε λίγες ημέρες ένα σύγχρονο στολίδι καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ! Και είμαστε ακόμα στην αρχή.

Η αλήθεια είναι ότι εκτός από τις υποχρεώσεις για τη φετινή χρονιά ο Αλέξης Κούγιας είναι υποχρεωμένος σταδιακά να καλύψει και την μαύρη τρύπα του παρελθόντος, που αγγίζει το 1.000.000 ευρώ!

Το ψάχνει για την Ηλιούπολη!

Ο Αλέξης Κούγιας, σύμφωνα με πληροφορίες, το ψάχνει πολύ για τη χορήγηση πιστοποιητικού στην Ηλιούπολη και όχι μόνο. Χωρίς να διαρρέει το παραμικρό, οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο ότι ο Αλέξης Κούγιας ψάχνει να μάθει για τη χορήγηση πιστοποιητικού τόσο στην Ηλιούπολη όσο και σε άλλες ομάδες Β’ Εθνικής.

Οι πηγές του κάνουν λόγο ότι πιθανότατα χορηγήθηκε πιστοποιητικό χωρίς να υπάρχουν τα απαραίτητα έγγραφα. Και χθες ο ίδιος το επιβεβαίωσε: «Το ψάχνω για τη χορήγηση πιστοποιητικού στην Ηλιούπολη, και όχι μόνο, γιατί κάτι μεμπτό πρέπει να υπάρχει. Θα το κυνηγήσω έως το τέλος και θα το κυνηγήσω παντού».

| More

Πρόσφατα ανά κατηγορία

andriopoulos kefalonia-booking.gr

Σύνδεση Χρήστη

Δημοσκοπήσεις

Επιθυμείτε την συγχώνευση Αστέρα Τρίπολης με την Παναχαίκή?

Αποτελέσματα

Event Calendar

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
48 Νοέ Νοέ Νοέ Νοέ Νοέ Νοέ 01
49 02 03 04 05 06 07 08
50 09 10 11 12 13 14 15
51 16 17 18 19 20 21 22
52 23 24 25 26 27 28 29
01 30 31 Ιαν Ιαν Ιαν Ιαν Ιαν
Προσεχή γεγονότα:

Δεν υπάρχουν προσεχείς γεγονοτα.

Σαν σήμερα...

1826 μ.Χ:  Ο Καραϊσκάκης, μαζί με το ιππικό του Χατζημιχάλη, κατατροπώνει τους Τούρκους στο Τουρκοχώρι Λιβαδειάς.

1912 μ.Χ:  Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει την Κορυτσά.

1940 μ.Χ:  Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει το Δέλβινο.

Online χρήστες

Έχουμε 38 επισκέπτες σε σύνδεση